Klanten reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 29 reviews
by Eduard on Dierenoppas Sacy
Geweldige dierenoppas

Wij hebben de afgelopen 2 weken gebruik gemaakt van de oppas service van Sylvia. Onze kat heeft met Sylvia een hele goede opvang/verzorging gehad en hierdoor blijft je kat in zijn eigen omgeving. Sylvia is een hele vriendelijke, spontane, dierenliefhebber. Ik kan haar van harte aanbevelen. Tijdens onze vakantie ook contact gehouden en zo af en toe een bericht vanuit Nederland met foto van onze kat. Top service.

by Martine on Dierenoppas Sacy
Betrouwbare, lieve oppas

Sylvia heeft onze twee katten en ons konijn verzorgd tijdens onze vakantie. Zowel beestjes als wij waren dik tevreden. Voor herhaling vatbaar!!

by Karin on Dierenoppas Sacy

Sylvia heeft goed voor onze katten gezorgd. De communicatie was duidelijk. Toen we terug waren van vakantie en ze kwam langs renden de beestjes meteen naar haar toe toen ze haar stem hoorden.Wij zijn 100% tevreden.

by Wijnand on Dierenoppas Sacy

Sylvia heeft 10 dagen op onze kat gepast. Naar volle tevredenheid van ons, en van de kat! Hij was erg op haar gesteld. We kunnen haar service van harte aanbevelen; we zullen er zelf zeker weer gebruik van gaan maken.

by Sebastiaan on Dierenoppas Sacy

Onze kat was meteen fan van Sylvia...en hoe het ook anders? Sylvia is heel betrokken en ook kundig, ook in een fase toen onze kat van een flink ziekbed moest herstellen. Daarvoor zijn wij Sylvia erg dankbaar!

by Vincent Kanbier on Dierenoppas Sacy

Sylvia heeft een week op onze twee katten gepast. Wij zijn helemaal tevreden! Wat een luxe service! Waar was ze al die tijd.
Ik kan niet anders zeggen: zoek je een super goede oppas die goed voor je katten zorgt en een waar je op kan vertrouwen. Vraag Sylvia ze is top!

Dank je Sylvia en tot ziens weer graag

by Olivia on Dierenoppas Sacy

Sylvia has taken care of our bunnies a few times and we couldn't be happier. We are able to leave for weeks at the time knowing that the buns will be well taken care of.

Sylvia takes care of the buns in our house, since they are free-range bunnies. She brings the food and regurlarly cleans their room. We will for sure keep asking Sylvia to take care of them and we really recommend her services.

🙂

by Corine on Dierenoppas Sacy

Sylvia heeft 3 weken voor mijn katten, konijnen en cavia's gezorgd. Bij de kennismaking had ik al het gevoel dat ik met een gerust hart op vakantie kon gaan. Alle dieren waren prima verzorgd en zagen er goed uit. Zelfs mijn bange kat, die zich nooit aan een vreemde laat zien, heeft ze een snoepje kunnen geven. Sylvia reageerde snel als we haar een mail of app stuurden tijdens onze vakantie . Ik ga Sylvia zeker weer vragen voor de volgende vakantie.

by Melanie on Dierenoppas Sacy

In Sylvia hebben wij een hele zorgzame en betrouwbare kattenoppas gevonden. Zelfs onze meest schuwe poes, die niet graag van anderen te eten krijgt, heeft goed gegeten in onze afwezigheid.
Wij gaan met een gerust hart op vakantie in de wetenschap dat het ze aan niks ontbreekt! Wij hopen dan ook dat Sylvia nog heel lang onze kattenoppas blijft en bevelen haar dan ook van harte aan!

by Anke on Dierenoppas Sacy

Sylvia heeft een week op onze kat gepast.
Dat heeft ze uitstekend met veel zorgzaamheid gedaan. Annemoon is een iets oudere kat die veel aandacht van ons gewend is. Gelukkig kon Sylvia onze kat een hele uur elke dag verzorgen. Met deze goede zorg waren we heel erg tevreden.
We konden met een rustig gevoel op vakantie gaan en we hadden toen we terug kwamen een goed gehumeurde kat.
Heel erg bedankt en graag tot de volgende vakantie!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»